; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial TVR 1_Arctic_Air (Aripile Nordului)

TVR 1 are de astăzi grilă nouă. Începe un nou serial: „Aripile nordului”

15 April 2019

Din 15 aprilie, TVR 1 difuzează în premieră serialul canadian de aventuri „Aripile Nordului', despre viaţa a doi piloţi experimentaţi, tată şi fiică, ce intervin în caz de urgenţe medicale, furtuni devastatoare sau accidente aviatice. Serialul este TVR 1, de luni până vineri, de la 17.00.

 

Pe cei care doresc să afle cum este un viaţa într-un oraş cu temperaturi de gheaţă, cu preţuri mari pentru închiriere, dar în care se întâmplă uneori şi lucruri dincolo de limita moralei, îi invităm să urmărească acest serial a cărui acţiune se desfăşoară tocmai în Yellowknife, capitala Teritoriilor de Nord-Est ale Canadei. Din 15 aprilie, de luni până vineri, la ora 17.00, TVR 1 va difuza cele 35 de episoade ale serialului canadian Aripile Nordului (ARCTIC AIR) – Canada, 2012-2014, cu: Adam Beach, Pascale Hutton, Kevin McNulty.

 

La 400 km de Cercul Polar Arctic, Yellowknife este şi casa unor personaje extrem de determinate şi puternice, ca Mel Ivarson şi fiica lui, Krista, proprietarii companiei aeriene Arctic Air. Amândoi sunt piloţi experimentaţi, capabili să înfrunte orice soi de turbulenţă – în aer sau pe sol. Cei doi, tată şi fiică, au adesea de-a face cu furtuni devastatoare, urgenţe medicale, accidente aviatice şi chiar operaţiuni periculoase de trafic de droguri. Ceea ce însă nu reuşesc cei doi să ţină sub control este profitabilitatea companiei lor. Situaţia financiară precară a companiei este o problemă pe care trebuie să o rezolve, motiv pentru care sunt nevoiţi să accepte ajutorul lui Bobby Martin. Fiul fostului co-fondator al Arctic Air a lăsat în urmă Yellowknife pentru a se îmbogăţi în Vancouver.

 

Împreună cu întreaga echipă Arctic Air, Bobby, Mel şi Krista fac tot posibilul pentru a restructura compania din punctul de vedere al finanţării, al contractelor. În acelaşi timp, trebuie să facă faţă provocărilor naturii şi situaţiilor delicate generate de semenii noştri. În plus, fiecare are să-şi pună ordine în propria viaţă: Bobby are de rezolvat aspecte din trecutul său, Mel se confruntă cu probleme de moralitate, iar Krista trebuie să aleagă între cei doi bărbaţi. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare