; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MIRCEA RADU DR2

TVR 1 a comunicat când va avea loc premiera emisiunii „Down the Road. Aventura”, prezentată de Mircea Radu

05 December 2019

În preajma Sărbătorilor, la TVR 1, călătoria lui Mircea Radu în zona Rucăr-Braşov, alături de tinerii participanţi la  „Down the Road. Aventura', se va trasforma într-o permanentă provocare în care vor avea ocazia să facă drumeţii, să trăiască atmosfera unui foc de tabără şi chiar să facă, în Parcul Aventura, căţărări spectaculoase.

Surprizele pregătite de Mircea Radu şi echipa TVR nu se opresc aici, experiențele trăite de aceştia reflectă adevărate acte de curaj şi autodepăşire. Participanţii vor zbura cu balonul cu aer cald şi cu elicopterul, vor face off-road şi vor sărit cu parapanta. Talentul în bucătărie şi aptitudinile de gospodari dovedesc că aceşti tineri se pot descurca singuri în orice condiţii. Toate aceste activităţi se vor transfoma într-o aventură fără egal care îi va uni într-o frumoasă şi durabilă prietenie.

Telespectatorii TVR 1 se vor bucura începând cu 23 decembrie de un reality show săptămânal unic, cu emoţie pură, imagini spectaculoase şi participanţi sinceri, fără bariere şi fără prejudecăţi de la care vor putea învăţa ce înseamnă să te bucuri de fiecare experienţă şi să îţi depăşeşti limitele.

Down the Road. Aventura este un reality show cu totul special, un carusel de stări şi trăiri, o provocare incredibilă pentru echipa TVR, care a avut ocazia să se implice intr-un proiect atât de amplu şi complex.  Veţi avea ocazia să vedeţi imagini memorabile, filmate cu tehnică de ultimă generaţie. Veti fi martorii unei aventuri veritabile, un reality show autentic, nimic regizat, nimic exagerat.

Tot ce pot să vă spun este că sunt extrem de mândră de echipa TVR, pentru dedicarea şi profesionalismul cu care au lucrat, în condiţii nu tocmai uşoare, iar dovadă este chiar calitatea excepţională a produsului. Este foarte mult suflet în acest produs. L-am simţit şi noi şi îl veţi simţi şi voi', a spus Maria Marinescu, producătorul emisiunii.

Mircea Radu –  host, prezentator şi cel mai bun prieten!

Reality show-ul Down the road. Aventura' este o provocare şi pentru experimentatul om de televiziune, Mircea Radu. Timp de opt zile el a stat alături de tineri minut cu minut, chiar şi atunci când filmarile s-au oprit. Vedeta a călătorit alături de ei ore întregi, stând la volanul maşinii, le-a ascultat secretele, le-a dat trezirea şi tot el le-a spus noapte bună. Mai mult, i-a ghidat, sfătuit, încurajat şi, atunci când a fost nevoie, i-a ajutat să se descurce.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare