; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza pt site 2

„TVmania” vă oferă calendarul meciurilor de la Copa America 2019

10 June 2019

Ediția revistei de luni, 10 iunie, are inserat la mijloc un calendar A3 pentru Copa America 2019, competiție de fotbal ce se va desfășura în Brazilia în perioada următoare.

 

Amatorilor de fotbal, revista „TVmania' le oferă săptămâna aceasta un calendar cu meciurile de fotbal de la Copa America 2019, competiție ce se vede la noi, în direct și în exclusivitate, la Eurosport.

Întrecerea, la care participă 12 echipe naționale (două sunt invitate, Japonia și Qatar), se joacă între 14 iunie (din cauza diferenței de fus orar, la noi va fi deja 15 iunie) și 7 iulie în Brazilia. Echipa gazdă, care din păcate l-a pierdut săptămâna trecută pe Neymar, accidentat, este una dintre favoritele la titlu, pe care și-l doresc și Argentina lui Messi, dar și selecționata statului Chile, campioana ultimelor două ediții.

Pe lângă calendarul Copa America 2019, revista oferă cititorilor informații despre sfârșitul serialului românesc „Fructul oprit', de la Antena 1, dar și cronici pentru filmul „Parking' al lui Tudor Giurgiu și serialul „Good Omens' de la Amazon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare