Homepage  / Timp liber / Televiziune

TVmania oferă gratuit cititorilor săi calendarul Campionatului European de fotbal 2024

TVmania oferă gratuit cititorilor săi calendarul Campionatului European de fotbal 2024

de Redactia Tvmania,

Revista TVmania care a apărut pe piață luni, 10 iunie, conține calendarul complet al celei mai așteptate competiții fotbalistice a verii, Campionatul European 2024, care se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie în Germania.

EURO 2024 debutează vineri, 14 iunie, cu o ceremonie de deschidere programată la ora 21.30 (ora României), urmată de meciul dintre țara gazdă, Germania, și Scoția, contând pentru grupa A. Și ceremonia de deschidere, și meciul vor fi transmise în direct de Pro TV.

Toate meciurile de la EURO 2024 se văd live în România la Pro TV, Pro Arena și pe Voyo.

La EURO 2024 s-a calificat și naționala de fotbal a țării noastre, după o pauză de opt ani. România, care face parte din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina, va avea meciuri în zilele de 17, 22 și 26 iunie.

Nu ratați revista TVmania de luni, 10 iunie, avându-le pe copertă pe Corina Caragea și Ramona Păun! Conține calendarul gratuit EURO 2024, un proiect susținut de Albacher!

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton