; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM 13

TVmania merge mai departe cu ediția tipărită. Numărul 13 al revistei iese pe piață joi, 2 aprilie

01 April 2020

Avem o veste bună: ediția de print a revistei TVmania va putea fi găsită din nou pe piață de joi, 2 aprilie.

După cum știți, săptămâna trecută anunțasem că ediția tipărită a revistei va fi suspendată din motive ce țin de pandemia de coronavirus. Grație eforturilor depuse de colegii din tipografie și distribuție, apariția din această săptămână a fost până la urmă posibilă, cu o întârziere de trei zile, ediția cu nr. 13/2020 putând fi găsită la chioșcurile de difuzare de joi, 2 aprilie.

Pentru că numeroase puncte de vânzare a presei s-au închis în această perioadă, iar circulația persoanelor a fost limitată, revista apare totuși cu un tiraj mai mic.  

Vă mulțumim dumneavoastră, cititorilor care ne stați alături în această perioadă grea, și vă invităm să aflați mai multe informații despre emisiunile și vedetele dv preferate, dar și programele actualizate pe site-ul www.tvmania.ro. De asemenea, suntem în permanență în legătură cu cititorii noștri și pe contul de Facebook al revistei TVmania.

Echipa TVmania lucrează acum la numerele viitoare ale revistei, în speranța că vom putea rămâne alături de dv. și în formă tipărită. Din păcate, în această perioadă cu multe necunoscute, nu avem garanții că totul va decurge cum ne dorim.

Sperăm cu toții ca evoluția situației de criză să fie una favorabilă și vă mulțumim că ne sunteți alături!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare