; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVmania a fost la Festivalul TV de la Monaco

20 June 2011

La invitaţia posturilor Universal, „TVmania' a participat la cea de-a 51-a ediţie a Festivalului TV de la Monaco. Am stat la poveşti cu actori celebri, care ne-au dezvăluit ce ne mai pregătesc.

De 50 de ani încoace, Monaco găzduieşte la început de iunie un festival care e echivalentul Cannes-ului în televiziune. Anul acesta, într-o atmosferă relaxată de vacanţă de vară, covorul roşu monegasc i-a găzduit – printre alţii – pe Sean Bean, Patrick Duffy, Felicity Huffman şi soţul William H. Macy, dar şi pe prinţul suveran al ţării de nici 2 kilometri pătraţi, Prinţul Albert II.

La ceremonia de deschidere, acesta a zâmbit larg publicului, chiar şi în absenţa logodnicei sale (fosta înotătoare sud-africană Charlene Wittstock, cu care se însoară la început de iulie – oraşul e plin de obiecte cu trimitere la marele eveniment).

Ţinuta de cocktail obligatorie nu a mai contat pentru cei care s-au strâns să-şi vadă favoriţii: pe covorul roşu au păşit, deopotrivă, vedete, jurnalişti şi monegaşti de rând (mulţi liceeni şi bătrânei).

La invitaţia posturilor de sub aripa Universal, „TVmania' a fost prezentă la festival şi a stat de vorbă cu Arhie Panjabi, Jason Priestley, Julia Ormond, Dick Wolf şi Charlotte Sullivan.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare