; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVH trece la grila de vară din 3 mai

30 April 2013

 

Din 3 mai, TVH trece la grila de vară cu noi emisiuni pentru un sezon estival. Cu un nume mai scurt, dar cu un program mai bogat și colorat, cu producții de divertisment de anvergură, cu o echipă nouă de management, noul post TVH deschide vara cu… zâmbete!

La pupitrul Știrilor TVH', din 3 mai sosesc Cristina Văduva și Dragoș Ianoși. O echipa tânără și ambițioasă aduce știri documentate, subiecte pertinente și transmisiuni în direct, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.00 la ora 18.30. La ancora Restart România', dezbatere live de luni până vineri de la ora 18.30 la ora 20.00 vine Camelia Spătaru, cu o altă perspectivă asupra a ceea ce contează.

Noua grilă TVH include multe alte emisiuni, producții de divertisment de anvergură, în format HD: Doctor H' (cei mai buni medici din România vin în sprijinul păstrării calităţii vieţii, cu accent pe prevenţie și recomandări, serile de miercuri, începând cu ora 20.30); Senzații în bucătărie' (un cooking show, cu Alex Cîrțu și Mehrzad Moghazehi, doi foști concurenți la Masterchef');  Weekend Show' (cu Camelia Căpitanu şi Robert Robert Emanuel, timp de o oră, în fiecare vineri de la 21:30), printre altele.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare