; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Week end show

TVH a trecut la grila de toamnă

23 September 2013

Septembrie, octombrie și decembrie vor aduce filme şi seriale româneşti telespectatorilor TVH: 'Moromeții', în regia lui Stere Gulea, singura ecranizare a romanului omonim, într-o distribuție de senzație, toată seria de filme cu haiduci a lui Dinu Cocea, capodoperele lui Francisc Munteanu, seria 'Pistruiatul' și 'Roșcovanul', 'Cel mai iubit dintre pământeni' al lui Șerban Marinescu, precum și filme purtând semnătura lui Jean Georgescu, o legendă a regiei românești de film.

În fiecare zi, de luni până vineri, Robert Tache aduce emisiunea de radio Light Zone la HFM este un proiect unic în audio-vizualul românesc. Un reality-show transmis în direct, vreme de o oră, începând cu ora 10, de luni până vineri, din studioul postului de radio HFM, cu invitaţi de colecţie, vorbe de excepţie, comportament absolut natural. Robert Tache îţi arată ceea ce auzi la radio!

În fiecare duminică, de la ora 21.00, MyKARAOKE STAR, MC Nino, DJ GORE și Robert Tache vă așteaptă la cel mai mare CONCURS de KARAOKE televizat din ROMÂNIA.

Weekend Show continuă, în fiecare vineri de la 21:30 la 22:30, cu multă muzică bună alături de Robert Robert Emanuel și Camelia Căpitanu, cărora li se vor alătura invitaţi puşi pe distracţie.

În fiecare sâmbătă de la ora 19.00, Petrecere Românească, o emisiune dedicată tuturor românilor, prilejuiește  prin cântec întâlnirea cu valorile perene ale folclorului românesc alături de gazdele Georgel Nucă şi Mihaela Coman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare