; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVH 2.0 are grilă nou-nouță!

06 October 2012

În octombrie, TVH 2.0 va aduce pe micile ecrane emisiuni sociale, talk show-uri şi divertisment de calitate, programe educaţionale, sport, filme şi seriale.

De luni până vineri, prime-time-ul începe cu Restart Romania, un tronson format din trei emisiuni: Sondajul Zilei, Jurnal 2.0, şi talk show-ul cu acelaşi nume, Restart România. Urmează serialul Destine Furate (2005).

De la finele lunii octombrie, un nou serial, Suflete Pereche (Filipine), va spune povestea a doi copii adoptaţi de familii diferite. Ajunşi la maturitate, cei doi se regăsesc, dar se află în mijlocul conflictului între cele două familii.

Restart România aduce zilnic între 19.00 – 21.00, de luni până joi inclusiv, o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. De la ora 19.00, Sondajul Zilei¸ o emisiune de analiză prezentată de Dan Roşca. Specialişti ai Institutului Român de Studii Sociale (IRSS) abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu, contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte.

De la ora 19.30, Jurnal 2.0, un jurnal de ştiri prezentat de Andreea Şipoteanu, Denisa Călini, Dragoş Ianoşi şi Rareş Hăbeanu, care îşi propune să nu alerge după senzaţional, morbid sau subiecte manipulante. De la ora 21.00, Restart România, un talk show prezentat de Mbela Nzuzi, un proiect social ce aprofundează cele mai delicate aspecte din sănătate, economie, învăţământ sau politică.

Postul îşi păstrează în fiecare zi din săptămână, de luni până vineri inclusiv, principala emisiune educaţională,  Universitaria, adresată studenţilor şi elevilor de liceu vor să-şi aprofundeze cunoştinţele, şi să se pregătească pentru susţinerea examenelor de bacalaureat, de admitere în învăţământul superior şi a examenelor universitare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare