; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_ADC6925

TV Paprika continuă în octombrie seria emisiunilor cu bucătari la piață

26 September 2017

După ce în luna septembrie Antonio Passarelli ne-a făcut să prindem gustul cumpărăturilor din piață, iată că octombrie vine cu alte două propuneri la TV Paprika.

Prin intermediul emisiunilor se pot învăța o mulțime de noi rețete, care vor fi preparate de cele două protagoniste ale noilor producții difuzate de TV Paprika.

 

Marketa la piaţă

Premiera: 07 octombrie, ora 10:00

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Dora la piaţă

Premiera: 07 octombrie, ora 10:30

 

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare