; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Turneul de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy se vede la Digi Sport 2

18 April 2013

Cel mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Țiriac Trophy, se desfășoară în perioada 20-28 aprilie la Arenele BNR și este transmis în direct, exclusiv, de către Digi Sport 2. Ediția din acest an îi este dedicată legendarului Ilie Năstase, primul jucător numărul unu din istoria tenisului mondial.

Ediția aniversară a Turneului, transmisă în direct de Digi Sport2, începând cu 20 aprilie,va include mai multe evenimente speciale, care se vor bucura de participarea legendarului Ilie Nastase, desfășurate pe parcursul celor nouă zile de turneu.

Canalul de sport din portofoliul RCS-RDS va avea implicați 30 de oameni în transmisiunile în direct, în cele 9 zile de turneu. Producția meciurilor va fi una HD.

Digi Sport2 transmite, în direct și în exclusivitate, și meciul demonstrativ de dublu în care Ilie Nastase va face echipa cu unul dintre fostii sai parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta. Adversarii celor doi vor fi  Mansour Bahrami si românul Andrei Pavel.

Finala turneului BRD Năstase Țiriac va fi transmisă, duminică, 28 aprilie, in direct și în exclusivitate, pe Digi Sport1, si va fi prefatata de emisiunea Asii Tenisului.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare