; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Turneul de tenis Australian Open, la debut

17 January 2011

„Războiul stelelor' 2011: Episodul 1


Toţi iubitorii tenisului aşteaptă o finală Federer – Nadal la Australian Open pentru că nimeni nu s-a săturat de spectacolul total pe care-l oferă mereu cei doi titani.

.

Roger Federer şi Rafael Nadal, cei mai buni jucători de tenis ai momentului, au încheiat 2010 cu două partide de caritate, disputate la Zurich şi la Madrid, fiecare câştigând pe teren „propriu'. Cei doi titani au început 2011 cu o altă reprezentaţie „amicală', desfăşurată pe apă, înaintea startului oficial al turneului ATP de la Doha.

Toată lumea a crezut că finala competiţiei din Qatar va consemna un prim episod „oficial' al duelului lor în 2011. Rusul Nikolai Davidenko n-a fost însă de acord, eliminându-l surprinzător pe spaniol în semifinale. Explicaţia înfrângerii lui Nadal a fost starea generală de oboseală.

La Australian Open (17 – 30 ianuarie), întâiul turneu de Grand Şlem al anului, toată lumea aşteaptă prima confruntare adevărată a titanilor în acest sezon. Miza este imensă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi material.

.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare