; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eurosport_JohnMcEnroe 0663

John McEnroe se alătură grupului Eurosport pentru Openul Francez

21 May 2015

Ediţia din acest an a Openului Francez se desfăşoară în perioada 24 mai – 7 iunie. Fost numărul unu mondial şi câştigător a şapte titluri de Grand Slam la simplu, John McEnroe se alătură echipei de comentatori Eurosport.

McEnroe va găzdui magazinul „Roland Garros by John McEnroe' și va fi invitat în diverse transmisiuni Eurosport.

Eurosport_JohnMcEnroe-0663

McEnroe se alătură echipei de experţi Eurosport din care fac parte Chris Evert, Mats Wilander, Conchita Martinez, Henri Leconte, Greg Rusedski, Marion Bartoli, Alex Corretja, Thomas Enqvist şi Adriano Panatta. Aceştia vor completa transmisiunile Eurosport de pe zgura de la Roland Garros.

Aflat în studioul Eurosport din mijlocul acţiunii de la Roland Garros, McEnroe va oferi detalii din culise despre partide şi va dezvălui telespectatorilor detaliile tehnice care ar putea ajuta jucătorii să câştige meciurile.

McEnroe va comenta şapte meciuri pentru British Eurosport. Va fi, de asemenea, invitat în cadrul a două ediţii ale magazinului „Game, Set şi Mats' unde – alături de Mats Wilander, şi el fost numărul unu mondial – va face analiza întregului turneu, care va fi transmis în Europa.

„Sunt încântat să mă alătur Grupului Eurosport pentru ediţia din acest an a Openului Francez', a declarat McEnroe. „Turneul de la Paris este întotdeauna un prilej de bucurie pentru mine, iar competiţia din acest an se anunţă să fie una deosebită. Abia aştept să văd dacă Rafael Nadal – regele incontestabil al zgurei – poate câştiga cel de-al zecelea titlu la Roland Garros.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare