; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Balazs Barabas

„Turist acasă”, o nouă emisiune la Digi24 HD

06 July 2014

Sezonul estival aduce, la Digi24 HD, o emisiune despre locurile unde îţi poţi petrece vacanţa. În fiecare duminică, începând din 6 iulie, de la 15.20, telespectatorii sunt invitaţi să fie…'Turist acasă'.

Timp de 40 de minute ei vor vedea care sunt cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, cele mai ieftine, cele mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate. Emisiunea cuprinde materiale turistice realizate de cele 8 staţii regionale Digi24 HD în toată ţara, recomandări ale unor locaţii din străinatate, oferite de prezentatorul Paşaportului diplomatic', Balazs Barabas, dar şi ultimele informaţii despre cum arată vremea în locurile de vacanţă din România şi   nu numai.

Turist acasă' este de fapt un ghid pentru telespectatori de locuri, preţuri, căi de acces si modalităţi de distracţie, astfel încât ei să poată avea vacanţa perfectă. Mai mult, telespectatorii pot încărca propriile imagini din vacanţă şi oferi sfaturi- ce se vor regăsi în emisiunea de la Digi24 HD – pe pagina de Facebook, şi pot câştiga un aparat foto profesional.

Conceptul emisiunii Turist acasă' este unul care se regăseşte în programele celor 8 staţii regionale Digi24 HD, încă de la lansarea acestora.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare