Homepage  / Vedete străine

Turcul Tolga Sarıtaș a făcut nuntă frumoasă. Cu cine s-a însurat actorul

Turcul Tolga Sarıtaș a făcut nuntă frumoasă. Cu cine s-a însurat actorul
4

de Anda Dincă,

Actorul Tolga Sarıtaș s-a căsătorit! Printre invitații de la nuntă s-au numărat membri ai familiei, dar și nume cunoscute din showbizul turcesc. Imaginile de la nunta lui Tolga Sarıtaș sunt absolut superbe. Iată cu cine s-a însurat actorul.

Tolga Sarıtaș s-a căsătorit

Cunoscutul actor turc Tolga Sarıtaș (33 de ani) și creatoarea de modă Zeynep Mayruk (35 de ani) și-au unit destinele după 5 ani de relație, anunță milliyet.com.tv. Nunta celor doi a avut loc pe 27 iunie, în stațiunea turcească Çeşme, iar printre invitați s-au numărat membri ai familiei, dar și nume cunoscute din showbizul turcesc precum Engin Akyürek, Sarp Akkaya, Sinem Akkaya, Özgür Çevik, Hatice Kartoğlu, Alina Boz, Umut Evirgen, Melis Birkan, Aras Aydın, Hatice Șendil, Burak Sağyașar, Banu Savcı, Timur Savcı, Inci Gündoğd, Ali Gündoğdu, Yağız Alp Akaydın și Hanzade Durmuș. Fericită și emoționată că a devenit doamna Sarıtaș, Zeynep a urcat o fotografie de la nuntă pe contul său de Instagram, însoțită de mesajul: „Dragul meu, o viață întreagă”.

Turcul Tolga Sarıtaș a făcut nuntă frumoasă. Cu cine s-a însurat actorul (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Întrebați de ziariștii turci în luna mai cum va fi evenimentul, cei doi au declarat atunci: “Îl vom face în iunie. Vrem să avem o nuntă distractivă. Tot ce ne pasă este distracția, sperăm că așa va fi”.

Cine este Tolga Sarıtaș

Tolga și-a făcut debutul în actorie în 2010 și a câștigat admirația publicului din Turcia și România cu rolul Prințului Cihangir din serialul “Suleyman Magnificul” (2013-2014). El a mai fost văzut pe micile noastre ecrane și în alte producții precum “Trădarea”, “Güneş”, “Melek”, “20 de minute” și „Numele meu e Riza”. La Netflix el apare în filmul din 2022 „Călătorie plăcută!” („Yolun Açık Olsun”), în care joacă alături de Engin Akyürek. Cel mai recent proiect tv al său este un serial din 2022, “Baba” (“Tatăl”), în care îi dă replica veteranului Haluk Bilginer.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton