Homepage  / Vedete străine

Turcoaica Eda Ece a adus pe lume primul ei copil. Ce nume a primit micuța

Turcoaica Eda Ece a adus pe lume primul ei copil. Ce nume a primit micuța
9

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Eda Ece (33 de ani), interpreta lui Yildiz Yilmaz din serialul “Prețul fericirii”, (“Yasak Elma”), care a fost difuzat de Kanal D, și soțul ei, jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer, au devenit părinți pe 4 aprilie.

Conform hurriyet.com.tr, Eda a adus pe lume o fetiță pe care au numit-o Mina-Ipek.

Eda a anunțat vestea bună pe Instagram: „Draga mea fiică a fost nerăbdătoare să vină pe lume. Și-a ales o zi foarte frumoasă. Ne-a bucurat foarte mult sosirea ei. Am dori să mulțumim tuturor celor care au sunat, au întrebat cum suntem și au trimis urări de bine”.

După ce le-a mărturisit urmăritorilor că a devenit mamă, Eda a spus că își dorește să ajungă cât mai curând la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, urcând o fotografie cu ea din acea perioadă.

Eda EceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cei de la Galatasaray Ekmas, clubul unde joacă în prezent Buğrahan, au ținut și ei să-i ureze bun-venit micuței Mina: „Îi dorim o viață lungă, plină de sănătate și fericire Minei Ipek, fiica valorosului nostru jucător Buğrahan Tuncer și a iubitei sale soții, Eda Ece Tuncer, care s-a născut astăzi, felicităm din toată inima familia Tuncer. Bine ai venit în familia Galatasaray, Mina Ipek Tuncer! ”.

Eda și Buğrahan s-au căsătorit pe 21 iunie anul trecut la un hotel luxos de pe malul Bosforului. La eveniment au participat numeroase vedete din showbiz-ul turcesc, printre care Nesrin Cavadzade, cea care a interpretat-o pe Şahika în „Prețul fericirii”, Berk Oktay, care l-a jucat pe Çagatay, soțul Edei din serial. Prezentă la marele eveniment a fost și Biran Damla Yılmaz, care a interpretat-o pe Kumru Yildirim în „Prețul fericirii”. De asemenea, La nunta Edei a cântat și Șevval Sam, care i-a dat viață lui Ender în aceeași producție.

Cine este Eda Ece

Eda a absolvit la Istanbul Facultatea de Psihologie, după care a urmat un curs de Istoria Artei şi a început să lucreze într-o galerie. Ulterior, s-a simțit atrasă de actorie, iar primul ei rol, a fost în serialul “Mihriban” din 2002. Pe micile noastre ecrane Eda a fost văzută în “Stadiul relației: complicat”, “Feriha” și “Prețul fericirii” (care a fost difuzat în Turcia între martie 2018 – iunie 2023. Ea nu joacă doar în seriale, filme și piese de teatru, este implicată în campanii umanitare și apare în emisiuni tv. Cea mai recentă pe care a prezentat-o la postul Fox se numește “Kapımdaki Dedektif” (“Detectiv la ușa mea”).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton