Homepage  / Seriale turceşti

Turcii lansează în curând un serial care adaptează romanul „Rebecca”. Actorii principali din „Povestea de cenușă” sunt cunoscuți și la noi

Turcii lansează în curând un serial care adaptează romanul „Rebecca”. Actorii principali din „Povestea de cenușă” sunt cunoscuți și la noi
3

de Anda Dincă,

Postul turcesc TRT 1 speră să dea lovitura anul acesta cu un serial dramatic, “Kül Masalı” (“Povestea de cenușă”), care are la bază celebrul roman “Rebecca”, scris de Daphne Du Maurier. Producția regizată Metin Balekoğlu (“Gülperi”) îi are în rolurile principale pe Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Başak Gümülcinelioğlu și va avea premiera la turci pe 15 februarie, anunță gazeteduvar.com.tr. “Sunteți pregătiți pentru o călătorie misterioasă de dragoste plină de secrete?”, au scris cei de la TRT 1 pe Instagram, în dreptul unor poze cu protagoniștii.

Ce se întâmplă în serialul “Kül Masalı” (“Povestea de cenușă”)

În prim-planul poveștii se află Arat Giraylı (Gökhan Alkan), moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate și mai influente familii din Turcia. Acesta o întâlnește pe Özge (Sevda Erginci), care provine dintr-un mediu modest, ea lucrând ca bucătar într-un restaurant. Cei doi se îndrăgostesc la prima vedere și se căsătoresc. Când Özge intră ca mireasă în conacul în care locuiește Arat, viața ei se schimbă brusc ajungând într-o lume plină de intrigi. Crizele de furie ale soțului ei și umbra fostei sale soții, Jale (Başak Gümülcinelioğlu), care a murit în circumstanțe suspecte, îi complică existența lui Özge.

Povestea de cenușăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine sunt protagoniștii din „Kül Masalı”

Sevda Erginci (30 de ani) a jucat, printre altele, în serialele “Trandafirul negru” și “Prețul fericirii”. Anul acesta va apărea în pelicula “Gün Çiçeği”, produsă de Mayıs Film în colaborare cu TRT 1. Conform dizigen.com, în această dramă Sevda îi va da viață lui Sibel, o femeie care luptă să-și salveze soțul bolnav.

Gökhan Alkan are 36 de ani și a studiat ingineria mecanică. După facultate și-a dat seama că își dorește să devină actor. A urmat cursuri de actorie și a luat lecții de canto, după care a început să joace în piese de teatru. În televiziune și-a făcut debutul în 2011, cu un rol minor în serialul “Suleyman Magnificul”. La turci a avut succes cu o producție din 2017-2018, “În ritmul vieții” (“Kalp Atışı”). La fel ca Sevda, și el a jucat în “Prețul fericirii”. Cât privește viața amoroasă, Gökhann ar fi împreună cu actrița Burcu Özberk, partenera lui din serialul în care a jucat anul trecut, “Kraliçe” (“Regina”).

Pe Başak Gümülcinelioğlu o puteți vedea la Kanal D în “Secrete de familie” în rolul Neva, dar ea a mai apărut la noi și în “Dragostea plutește în aer” și “A opta zi”. Bașak are 32 de ani, este căsătorită din 2022 cu actorul Çağrı Çıtanak, iar în afară de actorie este pasionată și de muzică.

Vedeți aici trailerul serialului “Kül Masalı”:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton