; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Turcescu şi Cristoiu, separaţi în noua grilă B1

29 August 2011

După ce au colaborat din primăvară pentru talkshow-ul „Evenimentul zilei', în cadrul căruia Ion Cristoiu a fost invitat permanent, cei doi jurnalişti vor avea fiecare câte o emisiune proprie în noau grilă B1, care debutează azi (29 august) şi marchează trecerea postului la zona de televiziune de ştiri.

Robert Turcescu va reveni la conceptul de dezbatere care l-a consacrat, de luni până joi, de la 19.30 la 21.00, în „Sub semnul întrebării', în vreme ce Cristoiu va modera „Ultimul cuvânt, tot de luni până joi, imediat după emisiunea lui Turcescu.

Talkshow-ul lui Cristoiu va fi unul de analiză, constituit din două părţi; temele nu vor fi exclusiv politice, urmând să fie alese şi din zone precum economia, domeniul social, cultura sau sportul.

O altă schimbare din noua grilă este mutarea principalului jurnal al zilei de la 20.00 la 18.00. Timp de o oră şi jumătate, Sanda Nicola şi Vlad Petreanu vor găzdui buletinul de seară al B1.

Programul B1 va cuprinde mai multe jurnale o dată cu trecerea la noua grilă. Emisiuni de ştiri vor intra de luni până vineri, de la 14.00 la 15.00 (şi de la 23.00, doar vinerea), iar în weekend-uri acestea vor fi programate de la 15.00 la 16.00.

În rest, şi emisiunea „Special B1' cu Dinu Flămând se va muta cu o oră şi jumătate mai devreme – vinerea, de la ora 19.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare