; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robert Turcescu cântă la „Cronica Cârcotașilor”

21 September 2011

Miercuri, 21 septembrie, de la 20.30, Cârcotașii de la Prima TV v-au pregătit la „Cronicuță' o mare surpriză muzicală. Cunoscut ca jurnalist și om de televiziune, Robert Turcescu lasă sobrietatea la o parte și se întoarce la prima dragoste, muzica.

Realizatorul de talk-show-uri va fi invitatul lui Huidu și Găinușă în emisiunea „Cronica Cârcotașilor', unde nu va vorbi despre politică, ci va cânta piesa „Ce-mi pasă mie'.

Robert Turcescu nu va veni singur la „Cronica', ci împreună cu trupa de jurnaliști „Casa presei', formată din Ovidiu Vanghele la tobe, Gabi Basarabescu, clape, George Bila, chitară, Alina Crișan, saxofon și Radu Cartianu, chitară bass. Formția, înființată după alegerile din 2009, își va lansa primul album în acest weekend, la festivalul de la Sinaia.

Despre Turcescu se știe că a făcut parte din formația rock Kapela, în cadrul căreia era chitarist. O perioadă a renunțat la muzică în favoarea jurnalismului, dar a revenit asupra deciziei și a acceptat să colaboreze cu trupa Voltaj.

De-a lungul timpului, Turcescu a dat mai multe recitaluri în cluburi și a cântat împreună cu iubita sa, Oana Sârbu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare