; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Turcescu s-a săturat de talkshow-urile româneşti

19 September 2010

Jurnalistul Robert Turcescu s-a mutat recent cu tot cu dezbaterea care l-a consacrat, „100%', la B1, unde va realiza un „interviu de televiziune' de luni până joi, de la ora 20.00.

Fosta vedetă a postului Realitatea va intra pe „sticlă' la sfârşitul acestei luni şi ne-a dezvăluit că perioada petrecută ca telespectator de talkshow-uri nu a fost prea blândă cu nervii lui.


.

Robert Turcescu va realiza dezbaterea „100%', la B1, începând de la sfârşitul acestei luni.

Robert Turcescu va realiza dezbaterea „100%', la B1, începând de la sfârşitul acestei luni.

„Nu înţeleg nimic, sentimentul pe care îl am după ce părăsesc fotoliul este acela că ceva rău se va întâmpla, e iminent, e o catastrofă!', ne-a spus el. „Mai e un fenomen: după două-trei ore de privit la talkshow-uri, ne lămurim cu ceva, înţelegem mai mult, ne ridicăm din faţa televizorului măcar parţial limpeziţi? Dacă răspunsul e da, înseamnă că mă înşel eu'.

Fără circ la TV

În ce priveşte formatul dezbaterii sale de la B1, el spune că nu vor exista diferenţe faţă de 100%' din perioada Realitatea.

Ca subiecte, rămânem în aceeaşi zonă cu newsmaker-ii dintr-o anumită zi. Dar vreau să scap de demenţa de a aduce individul care a urlat şi a făcut cel mai mare circ în spaţiul public, în ziua respectivă', explică el.

Turcescu spune că nu e pregătit să-şi sacrifice principiile jurnalistice, în goana după rating, mai ales că nu a avut niciodată astfel de obiective prevăzute în contract. „Atunci eşti preocupat mai degrabă de competiţia cu ceilalţi realizatori şi nu poţi să pregăteşti cu adevărat emisiunea', crede el.

„Rating-urile cele mai mari le-am obţinut cu oameni pe care-i aveam anunţaţi chiar şi cu o săptămână înainte', încheie jurnalistul, referindu-se la perioada petrecută la Realitatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare