Homepage  / Vedete româneşti

Tudor Ionescu, dezvăluiri despre femeia cu care și-a înșelat soția. Reacția Anamariei: „O cunoșteam”

Tudor Ionescu, dezvăluiri despre femeia cu care și-a înșelat soția. Reacția Anamariei: „O cunoșteam”
6

de Roxana Mirea,

Tudor și Anamaria Ionescu au oferit noi detalii despre infidelitatea artistului. În trecut, Tudor a înșelat-o pe soția lui cu o altă femeie, iar ea a decis să îl ierte. La „Power Couple România”, Anamaria Ionescu a recunoscut că o cunoaște.

Tudor și Anamaria Ionescu, despre infidelitatea din cuplul lor 

În ediția de marți, 27 februarie 2024, a emisiunii „Power Couple România”, concurenții au trecut prin proba „Te omor cu mâna mea”. La această probă, fetele și-au văzut partenerii în pat cu o altă femeie, o actriță. Pentru a intra peste ei în cameră, acestea aveau nevoie de o cheie, care se afla într-un bazin cu apă murdară, băgată într-un obiect ce trebuia scos cu gura.  

Proba aceasta a scos la iveală noi detalii despre concurentele din competiție, iar Tudor și Anamaria Ionescu au vorbit despre infidelitatea artistului. Nu este prima dată când cei doi vorbesc despre această situație, însă acum Anamaria a recunoscut că o cunoaște pe femeia respectivă.  

Noi am avut o situație dificilă când ne-am despărțit, dar nici atunci nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat eu că voi fi într-o astfel de situație. Nu sunt geloasă, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj”, a declarat Anamaria Ionescu, potrivit a1.ro. 

Tudor și Anamaria Ionescu, despre infidelitatea din cuplul lor  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Anamaria o cunoaște pe femeia cu care a înșelat-o Tudor Ionescu 

Cei doi au spus că totul s-a petrecut într-un moment mai greu al relației, într-o perioadă de pauză când erau despărțiți. Din acest motiv, Anamaria nu a fost extrem de afectată de cele întâmplate.  

Nu am discutat nici măcar un cuvânt cu femeia respectivă. Nu m-a interesat să vorbesc cu ea, nu aveam ce să aflu de la ea, mai ales că o cunoșteam. M-a interesat el, ce a spus el, cum mi-a explicat, ce am simțit în momentele alea. Noi de atunci ne-am împăcat, am închis subiectul ăla, pur și simplu l-am îngropat și n-am mai vorbit despre el”, a povestit concurenta de la Power Couple România. 

A fost cineva șifonat fizic în povestea asta?”, l-a întrebat Dani Oțil pe Tudor Ionescu. 

Răspunsul concurentului a fost unul direct și sincer. Artistul a dezvăluit că situația dificilă a fost rezolvată cu calm și asumare. 

Nicio fată, oricât de frumoasă ar fi, nu ar face-o pe Ana geloasă. A trecut prin multe. Eu am scăpat la altă adresă un timp… și Ana este un om foarte cu capul pe umeri în sensul ăsta. Nu s-a pus problema de gelozie. Nici nu știa pe cine sau pe ce să fie geloasă sau dacă să fie geloasă”, a mai spus Tudor. 

A trecut peste asta pentru că ne iubim, nu din alte motive. Ne iubim”, a mai completat el.  

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton