; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor de la Fly Project a slăbit spectaculos! Cum a reușit să ajungă de la 104 la 63 de kilograme

Tudor de la Fly Project a slăbit spectaculos! Cum a reușit să ajungă de la 104 la 63 de kilograme

27 May 2021

Tudor Ionescu de la Fly Project a reușit să își schimbe radical look-ul după ce a topit kilogramele în plus. În timp ce unii s-au îngrășat în pandemie, artistul a reușit să scape de 40 de kilograme! 

Ambiția și-a pus amprenta în stitul de viață al lui Tudor Ionescu. Nemulțumit de cum arăta, dar și de cum se simțea, artistul a hotărât în urmă cu mai bine de 2 ani că este timpul pentru o schimbare. Schimbarea i-a șocat admiratorii și inclusiv el recunoaște că a slăbit mai mult decât era cazul:

Am 63 de kilograme, n-am vrut să ajung aici. În 2017 am plecat de la 104 kilograme, la 1, 71 metri. Am vrut să ajung la 70 de kilograme, dar am pierdut controlul. Anul trecut am decis că vreau să mă schimb total. Mi-am dat seama că în ultimii ani nu am avut cel mai liniștit stil de viață. Acum trebuie să mă întorc la 70 de kilograme pentru că par bolnăvicios', declara Tudor Ionescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea de la Pro TV. 

Tudor Ionescu a mărturisit că este o fire pofticioasă și că s-a ambiționat pentru a ajunge la această performanță. Acesta a eliminat un singur produs din alimentația sa:

 

„Am incercat o saptamana fără carne, mi-a priit, apoi am incercat un an. Daca toata viata am mancat carne…. Sunt un pofticios. Am mancat pita cu unsoare de curând.‘, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 Vezi galeria foto >

Tudor Ionescu a slăbit 15 kilograme în pandemie

Tudor Ionescu nu s-a oprit nici măcat în perioada izolării, ci din contră a reușit să slăbească mai mult:

„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată’, spune Tudor.

Printre altele, Tudor Ionescu a spus că pentru el anul 2020 a fost un an al schimbărilor și că odată cu pandemia de coronavirus a învățat să se iubească mai mult pe el. Și a slăbit și 15 kilograme!

„Pentru mine a fost un an al schimbării. Pe mine viața m-a învățat să reușesc să mă adaptez foarte repede și foarte ușor. Pandemia ne-a schimbat pe toți, sunt ferm convins că nu numai pe noi, vedem altcumva, am înțeles alte lucruri, am învățat să spun „nu’, am învățat să mă iubesc mai mult pe mine’, a mai spus artistul.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare