; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor Constantinescu nu va fi blând cu concurenţii Top Chef

15 October 2012

 

A mai rămas foarte puțin timp până când juriul Top Chef îi va pune pe jar pe cei 24 de concurenţi ai show-ului. Competiția nu va fi deloc ușoară, iar Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand sunt hotărâți să formeze cel mai exigent juriu în căutarea viitorului Top Chef al României.

Cunoscut și apreciat pentru deserturile minunate pe care le-a creat, Tudor Constantinescu a învățat secretul ciocolatei de la cei mai buni ciocolatieri ai lumii,  de la faimoși ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Supranumit și  “createur du gout” (fr.: “creator de gust”), juratul Top Chef a studiat gastronomia în Belgia, apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant al uneia dintre cele mai prestigioase lanțuri hoteliere din lume.

Astfel, Tudor va fi cel puțin la fel de exigent precum au fost și alți profesioniști ai artei culinare cu el. Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-l impresioneze pe juratul Tudor Constantinescu, dar trebuie să țină cont că viitorul Top Chef al României trebuie “să aibă imaginație, creativitate și să poată realiza la fel de bine un produs clasic, simplu cu o prezentare spectaculoasă și un gust extraordinar, cât și o creație proprie unde să fiu surprins de alegerea și combinația ingredientelor”, a declarat Tudor Constantinescu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare