; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai hamburgeri 1

Cei şapte concurenţi “Top Chef” gătesc un meniu de picnic

09 December 2013

În competiţia „Top Chef' au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.

Astfel, concurenţii s-au întrecut pe sine, gătind nişte preparate de top, totodată, unele care pot fi pregătite acasă de oricine vrea să aibă un picnic perfect! Hamburgerii preparaţi de Daniel Grosu i-a impresionat pe cei trei juraţi atât de mult încât Chef Constantinescu i-a cerut reţeta: „Mi-a plăcut foarte mult preparatul lui şi când un preparat îmi place, da, vreau să învăţ, de ce nu? Am încheiat un târg chiar, el mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată', povesteşte Tudor Constantinescu.

În condiţiile în care masa de la „Top Chef' era plină cu bunătăţile pregătite de concurenţi, Nicolai Tand a mâncat un hamburger întreg, mărturisind că a fost mai bun decât cei pe care i-a mâncat în America: „Nicolai, eşti nebun? Îi mânânci pe toţi?', mărturiseşte Chef Joseph Hadad.

Întregul moment va putea fi urmărit vineri, de la 22.30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla meniul perfect pentru un picnic petrecut în familie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare