; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef: “Bunica spune că am devenit fiţos”

31 October 2012

Tudor Constantinescu, jurat la Top Chef – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania –, alături de Joseph Hadad şi Nicolai Tand, are o poveste de viaţă extraordinară: a reuşit singur, muncind zi şi noapte, să creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri, Chocolat.  Părinţii săi au divorţat când era copil şi singurul om pe care l-a simţit mereu aproape a fost bunica lui.

Draga lui bunică mănâncă cu plăcere din amandinele şi croissantele de la Chocolat. “Cred că e un pic invidioasă (râde) şi de multe ori îmi reproşează, mai în glumă, mai în serios, că nu-mi mai place mâncarea românească şi că am devenit fiţos.

“Nu ştiu dacă (tata, n.r.) e mândru de mine, poate. Sunt o persoană care şi-a recreat viaţa singur, care a rupt un pic tradiţia familială. N-aş putea spune că am fost foarte tare inspirat în familia mea, din contră, mi-am scris destinul meu aşa cum mi-am dorit, chiar dacă de multe ori i-am supărat pe cei din familie.” Bunica a rămas cea mai aproape de sufletul său. “E un exemplu de viaţă pentru mine. A avut o viaţă foarte grea, a plecat de jos şi a ajuns departe. Ambiţia ei m-a inspirat să încerc să realizez ceva în viaţă”.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare