Homepage  / Vedete româneşti

Tudor Chirilă, reacție dură după ce a fost deranjat de un spectator în timpul unei piese de teatru. Artistul a transmis un mesaj clar: „Aș fi oprit spectacolul”

Tudor Chirilă, reacție dură după ce a fost deranjat de un spectator în timpul unei piese de teatru. Artistul a transmis un mesaj clar: „Aș fi oprit spectacolul”
7

de Cristina Țapu,

Tudor Chirilă nu este doar cântăreț, ci și actor, iar fanii îl pot vedea pe marile scene din Capitală. Din fericire, nu toate spectacolele sunt pline de magie, iar unii spectatori aleg să afișeze un comportament lipsit de respect în raport cu actorii. Recent, Tudor Chirilă a răbufnit după ce un spectator l-a deranjat chiar în timpul unei piese de la Teatrul de Comedie.

Tudor Chirilă, mesaj pentru spectatorii care sosesc la teatru și nu respectă actorii

Actorul Tudor Chirilă a postat un mesaj despre lipsa de apreciere pe care a afișat-o un spectator pentru actorii de pe scenă. Incidentul a avut loc la spectacolul „Căsătoria” de la Teatrul de Comedie, unde Chirilă face parte din distribuție. 

„Telefoanele mobile au apărut la noi prin ’96. De atunci au trecut 28 de ani şi ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară (vineri, 2 februarie, n.r) la ‘Căsătoria’, la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aş fi oprit spectacolul.

Tudor Chirilă a răbufnit după ce a fost criticat pentru o glumă la adresa unei concurente de la „Vocea României” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Măcar pentru a-l face să înţeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aş mai adăuga că vedem feţele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmându-ne şi aş zice că e urât, urât rău. Teatrul nu e cinematograf”.

Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii şi invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, uşor de frânt. Dă-l dracu’ de telefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poţi s-o spui, nu mai tre’ s-o şi arăţi. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la ‘Căsătoria’”, a fost mesajul pe care l-a scris Tudor Chirilă și care a fost apreciat de către fanii artistului.

Tudor Chirilă are un palmares impresionant

Tudor Chirilă este un artist polivalent român, fiind actor, muzician, compozitor și producător. El a fost vocalistul trupei Vama Veche și ulterior a fondat formația Vama. În domeniul actoriei, a jucat în numeroase filme atât de scurt, cât și de lung-metraj.

În anul 2012, a debutat ca autor cu cartea „Exerciții de echilibru”, o selecție de texte remarcabile preluate de pe blogul său personal: www.tudorchirila.com.

Tudor Chirilă a fost implicat activ în diverse campanii sociale, fiind inițiatorul în 2005 al campaniei „Live pentru viață”, ce a adunat donații pentru sinistrați. De asemenea, a sprijinit campania „Nu mă ignora”, dedicată strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, inițiată de Asociația Salvează Vieți. Prin compania sa de management și booking artistic, „Agenția de Vise”, a coordonat numeroase proiecte cu impact social și cultural.

Tudor Chirilă a absolvit în 1996 Academia de Teatru și Film din București, specializarea Actorie, sub îndrumarea profesorului Florin Zamfirescu.

Sursă foto: Instagram Tudor Chirilă – PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton