; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor Chirilă își face debutul în animație

Tudor Chirilă își face debutul în animație, în varianta dublată „Lego Batman: Filmul”

31 January 2017

Actor, muzician şi unul dintre juraţii emisiunii „Vocea României', pe care a câştigat-o trei sezoane consecutiv, Tudor Chirilă va putea fi urmărit ca Joker, în cea mai nouă aventură animată „Lego Batman: Filmul', în premieră pe marile ecrane din 10 februarie.

Tudor Chirilă își face debutul în animație

Chirilă îi împrumută vocea unuia dintre cei mai cunoscuţi antieroi DC, cel care vrea să distrugă cu orice preţ toată aura de seriozitate a oraşului Gotham… şi să îl determine de Batman să recunoască în sfârşit că Joker este cel mai mare duşman al său. În versiunea originală a filmului animat, personajul este interpretat de Zach Galifianakis.

Despre participarea sa la procesul de dublaj al aventurii „Lego Batman: Filmul', Tudor Chirilă a declarat:

Întreaga experienţă a fost, în primul rând, distractivă. Scenariul este foarte tare, dar şi foarte solicitant în acelaşi timp. Datorită acestui personaj, am reuşit să scot nişte sunete de care nu credeam că sunt capabil până acum. Când ştii că publicul este format în mare parte din copii, trebuie să fii foarte atent şi să ai grijă să fii amuzant şi credibil în acelaşi timp, ceea ce poate fi o adevărată provocare'.

Declaraţia completă a lui Tudor Chirilă o puteţi viziona aici:

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego' într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe Lego Batman în propriul film animat pe marile ecrane. O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de teribilul Joker, va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

„Lego Batman: Filmul' va avea premiera pe marile ecrane în România pe 10 februarie 2017.

Puteți vedea aici trailer-ul dublat în română al peliculei „Lego Batman: Filmul':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Tudor Chirilă, în locul lui Horia Brenciu la Vocea României'

Tudor Chirilă, invitatul serii la Serviciul Român de Comedie'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare