; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoi

Tudor Chirilă debutează luni, în serialul „Vlad”. Ce rol va avea și cum va schimba situația

25 September 2020

Noul sezon VLAD a venit cu multă acțiune și cu personaje noi, care vor contura povestea răzbunării. Sezonul acesta s-au alăturat serialului o mulțime de nume îndrăgite, precum Marius Manole, Manuela Hărăbor, Raluca Aprodu și Tudor Chirilă. 

Dacă în episodul precedent a intrat în scenă Raluca Aprodu, care interpretează rolul Ivanei în serial, în următorul episod îl vom vedea pe Tudor Chirilă. Acesta interpretează rolul lui Drăgoi, soțul Ivanei. Marcel Drăgoi este un politician important și uns cu toate alifiile, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și ce legături are cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar. 

Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de viața reală, vedem în curând.

Tot luni vom vedea că se naște o legătură între Ivana și Vlad, care îl investighează pe soțul ei, Marcel Drăgoi, încercând să descopere ce legături are acesta cu Iordache. 

Cezar și Delia continuă să își caute fiica, iar în acest episod descoperim și dacă se concretizează o nouă alianță între Eliza și Delia. Iordache o abordează și el pe Eliza, în încercarea de a o atrage de partea sa. Ce va alege Eliza?

În noile episoade VLAD, vom urmări noi personaje care vor influența cursul acțiunii, dar și noi alianțe care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare