Homepage  / Vedete româneşti

Tudor Chirilă a atenționat-o pe Alexandra Căpitănescu în legătură cu premiul de la Vocea României 2023. „Mi-a zis din start”

Tudor Chirilă a atenționat-o pe Alexandra Căpitănescu în legătură cu premiul de la Vocea României 2023. „Mi-a zis din start”
16

de Roxana Mirea,

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023 sezonul 11, iar Tudor Chirilă, mentorul ei, este foarte mândru de ea. Tânăra a dezvăluit ce sfat i-a dat artistul în legătură cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.  

Ce sfat i-a dat Tudor Chirilă Alexandrei Căpitănescu, după ce a câștigat „Vocea României” 2023 sezonul 11  

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11 și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, tânăra a povestit că păstrează în continuare legătura cu mentorul ei, Tudor Chirilă. Ba mai mult, artistul i-a dat sfaturi și în ceea ce privește banii câștigați. 

„Înainte să înceapă finala, mi-am spus că nu cred că o să câștig, așa că o să intru relaxată pe scenă. Cred că a contat că am fost relaxată și m-am simțit bine pe scenă. (…) Foarte multă lume îmi cerea să cânt Laura Stoica, dar cu Dida Drăgan nu m-a comparat nimeni, niciodată, e o mare onoare pentru mine.(…) Trofeul acesta înseamnă un vis împlinit. Familia era în extaz, eu eram în șoc, nu îmi venea să cred. M-am uitat la reluare și mă luau emoțiile, parcă nu știam cine câștigă.(…) Am mai fost de două ori la preselecții înainte.(…)

Tudor m-a felicitat și i-am spus că mă bucur foarte mult, că am avut încredere în el, eram puțin Mă bucur mult că l-am ascultat. Mi-a spus, să nu cumva să arunci banii pe fereastră, fii înțeleaptă, sună-mă, întreabă-mă, că te sfătuiesc. Mi-a zis din start, Încă vorbim, mi-a trimis aseară niște poze din BLIND. Tudor este acum un prieten foarte bun. Și mentor”, a declarat Alexandra Căpitănescu, potrivit protv.ro. 

Ce sfat i-a dat Tudor Chirilă Alexandrei Căpitănescu, după ce a câștigat „Vocea României” 2023 sezonul 11   (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11  

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11, de la Pro TV. Tudor Chirilă a așteptat cu lacrimi în ochi ca Pavel Bartoș să anunțe că Alexandra este câștigătoarea sezonului. După ce a rostit „stop vot”, Pavel Bartoș a dezvăluit clasamentul, în urma voturilor telespectatorilor. 

Pe locul 4, s-a aflat Alex Maxim, din echipa lui Smiley, urmat apoi de Melisa Antonesi, din echipa lui Theo Rose și Pavel Bartoș. Pe locul 2, a fost Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, iar marea câștigătoare a fost Alexandra Căpitănescu. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc lui Tudor pentru că a avut cele mai bune alegeri pentru mine și vreau să îii mulțumesc și Irinei. Vreau să mulțumesc întregii echipe din spate și tuturor oamenilor care au fost implicați și care au fost alături de mine. Vreau să mulțumesc profesoarei mele de canto, vreau să le mulțumesc părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a declarat Alexandra Căpitănescu, după ce a aflat că a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton