; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün vine la Euforia într-un serial nou-nouț

07 September 2015

Toamna asta, grila de programe a postului Euforia mizează pe o producţie proprie (un dating show) şi două seriale turceşti, unul dintre ele cu Tuba Büyüküstün (din „Asi. Împotriva destinului').

 Tuba Büyüküstün

Noutatea absolută a sezonului de toamnă de aici e producţia locală „Dă o şansă dragostei' (un dating show, acum în perioada de casting, care va începe pe post în octombrie şi va fi difuzat live, de luni până vineri).

Fanii serialelor turceşti se vor bucura să audă că Euforia aduce două producţii nou-nouţe: „20 de minute' („20 dakika', în original, producţie 2013) şi „Obsesia' („Bir bulut olsam', producţie 2009).

Cel dintâi este povestea frumoasei Melek (Tuba Büyüküstün), o cofetăreasă care e arestată pe nepusă masă şi condamnată pentru crimă la închisoare pe viaţă. Serialul va fi difuzat din 7 septembrie, de luni până miercuri, de la 20.00.

În „Obsesia', Mustafa (Engin Akyürek, din „Fatmagul') este îndrăgostit nebuneşte de soţia lui, Narin (Melisa Sözen), care însă îl respinge. Înnebunit, bărbatul devine violent şi între ei se interpune dr. Serdar (Engin Altan Düzyatan). „Obsesia' începe pe 26 octombrie şi va fi văzut de luni până vineri, de la 20.00 („Prizoniera dragostei' se va termina pe 25 septembrie).

Te-ar putea interesa și:

Interviu exclusiv: Amine Gülşe merge mai departe cu „Prizoniera dragostei'

Antena 1 renunță la „Prizoniera dragostei'. Serialul, difuzat de Euforia

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare