; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Xizrlik8

Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç, ce cuplu!

06 January 2016

Un cuplu doar pe micile ecrane, ne grăbim să subliniem, ca să nu fim acuzaţi de intenţii necurate!

xizrlik8

Doi dintre cei mai cunoscuţi actori ai Turciei, Tuba Büyüküstün (33 de ani) şi Halit Ergenç (45 de ani), vor filma împreună anul acesta pentru o peliculă a regizorului Ferzan Ozpetek, anunţă ziarul Hürriyet.

Iniţial, pentru rolul protagonistului era vehiculat numele actorului american Matt Dillon, dar, cum acesta s-a retras din proiect, iar producţia întârzia deja prea mult, în locul lui a fost ales Halit Ergenç.

Din 2014, de la terminarea filmărilor pentru fenomenul tv care a fost în toată lumea serialul „Suleyman Magnificul', Halit a şomat destul de mult: în ciuda a numeroase zvonuri, nu a revenit pe micile ecrane din Turcia. Singurul său proiect este un film pentru marele ecran, „Ali şi Nino', care va avea premiera la începutul lui 2016.

La rândul ei, Tuba Büyüküstün, pe care noi o ştim din „Asi – Împotriva destinului' şi mai recentul „20 de minute' difuzat anul acesta de Euforia, este în pauză după terminarea serialului de mare succes în Turcia „Kara Para Aşk', care s-a terminat în vara aceasta.

Filmul în care Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç vor fi protagonişti este adaptarea romanului „Rosso Istanbul', scris de acelaşi Ferzan Ozpetek care va semna şi regia. Eroul principal este un regizor turc stabilit la Roma, care revine la Istanbul într-o vizită, iar destinul îi scoate în cale o femeie care vizitează şi ea oraşul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare