; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

83017806_10159458050017729_2210729979191230464_o

Tuba Büyüküstün s-a despărțit în izolare de iubitul ei, Umut Evirgen. Care sunt motivele

18 May 2020

Actrița Tuba Büyüküstün, protagonista serialelor „Dragoste de contrabandă' și „Asi – Împotriva destinului', ar avea probleme în dragoste.

Conform hurriyet.com.tr, în timpul carantinei impuse de Coronavirus, ea și iubitul ei, regizorul și producătorul Umut Evirgen, s-ar fi despărțit după 3 ani de relație, Tuba alegând să stea în izolare doar cu gemenele ei, Maya și Toprak, în vârstă de 8 ani. Decizia Tubei a venit ca urmare a faptului că Umut nu ar fi respectat regulile impuse de autortități în cadrul pandemiei și s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane.

Cei doi au mai avut probleme și în trecut din cauza crizelor de gelozie ale Tubei, iar la un moment dat chiar s-au certat mai puternic într-un avion. Chiar și așa ei au rămas împreună până de curând, când Tuba a decis că ar fi mai bine să pună punct poveștii de iubire. 

Ultimul proiect tv al Tubei a fost serialul „Iubire și răzbunare' („Cesur ve Güzel', 2016-2017), în care i-a dat replica lui Kivanç Tatlitug. De atunci actrița în vârstă de 37 de ani a continuat să analizeze ofertele venite din partea producătorilor, participând la acţiuni caritabile, în calitate de ambasador UNICEF sau la evenimente unde a promovat produse de lux. 

Tuba a apărut totuși într-o serie documentară cu 6 episoade realizată de Netflix despre Imperiul Otoman, „Rise of Empires: Ottoman', care poate fi urmărită în prezent pe cunoscuta platformă online și care a avut premiera pe 24 ianuarie. Alături de Tuba (care îi dă viață Sultanei Marija (Mara Hatun), fiica unui rege sarb, care a făcut parte din haremul sultanului Murad al II-lea) mai apar în acest documentar Birkan Sokullu, Damla Sönmez, Tolga Tekin, în timp ce actorul Halit Ergenç („Suleyman Magnificul') este unul dintre naratori. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare