; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tuba b

Tuba Büyüküstün, „Dragoste de contrabandă”, s-a apucat de scris un scenariu

18 October 2018

Frumoasa Tuba Büyüküstün (protagonista serialului Dragoste de contrabandă', dfiuzat de luni până duminică, de la ora 21.00, la Pro 2) nu a revenit toamna aceasta cu un nou serial pe micile ecrane turceşti. Actriţa în vârstă de 36 de ani continuă să analizeze ofertele, participă la festivaluri de filme şi cochetează cu alte domenii.

Conform gecce.com.tr, Tuba scrie în prezent un scenariu pentru o producţie tv a regizorului Tomris Giritlioglu, alături de care a lucrat la „Asi – Împotriva destinului'. Totuşi ea şi-a liniştit fanii declarând: Nu voi renunţa la actorie!'. Cât priveşte viaţa privaţă, ea se bucură de relaţia cu afaceristul Umut Evirgen.

Anul acesta, Tuba a ajuns la un acord cu fostul ei soţ, actorul Onur Saylak, cu care s-ar fi certat în urma divorţului din cauza custodiei celor două gemene ale lor, Maya și Toprak, în vârstă de 6 ani. Tuba şi Onur au divorţat în iunie 2017 după 6 ani de mariaj.

Ultimul proiect tv al Tubei, serialul „Iubire și răzbunare' („Cesur ve Güzel'), difuzat sâmbăta de Antena 1, este nominalizat la International Emmy Awards 2018 la categoria Cea mai bună telenovelă'.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare