; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tuba Büyüküstün a strălucit pe covorul roşu la Geneva (1)

Tuba Büyüküstün a strălucit pe covorul roşu la Geneva

23 January 2018

Actriţa Tuba Büyüküstü (35 de ani), pe care aţi văzut-o anul trecut la Happy Channel în serialul „Iubire şi răzbunare', a atras toate privile la aniversarea a 150 de ani a unei mărci de ceasuri de lux, a cărei ambasador este. Evenimentul a avut loc la Geneva, iar Tuba a purtat o superbă rochie roşie, asortată, evident, cu un ceas deosebit.

În ultimele luni ale anului trecut, Tuba, care este şi ambasador UNICEF, a participat la două festivaluri de film, Asian World Film Festival şi Dubai International Film Festival, şi a promovat cel mai recent film al ei, Istanbul Kırmızısı', în care a jucat alături de Halit Ergenç şi Mehmet Günsür.

 Vezi galeria foto >

În ceea ce priveşte viaţa personală, Tuba se iubeşte cu afaceristul Umut Evirgen. Conform posta.com.tr, cei doi au trecut şi prin câteva crize de gelozie din partea Tubei, însă relaţia lor continuă să fie solidă.

În plus, Tuba a ajuns la un acord cu fostul ei soţ, actorul Onur Saylak, cu care s-ar fi certat în urma divorţului din cauza custodiei celor două gemene ale lor, Maya și Toprak. Recent fetele au împlinit 6 ani, iar Tuba şi Onur le-au organizat o petrecere la care au participat mulţi copii, anunţă medyatava.com.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare