; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün a bătut palma cu Netflix pentru un nou serial. Iată detaliile!

14 May 2021

Actrița a așteptat să termine filmările pentru serialul turcesc „Fiica ambasadorului', unde a înlocuit-o de urgență pe Neslihan Atagül, apoi au venit și informațiile oficiale despre următorul ei proiect: este vorba de un serial pentru Netflix!

Zvonurile că Tuba Büyüküstün, pe care telespectatorii români o știu din „Asi – Împotriva destinului' sau, mai recent, „Iubire și răzbunare', are deja un proiect în pregătire au tot apărut de ceva vreme în presa turcă. Care a scris chiar de multișor că e vorba de Netflix, platformă care are în dezvoltare o sumedenie de proiecte în Turcia și pentru care Tuba a făcut deja „Istoria imperiilor: Otomanii' (docu-drama istorică, despre cucerirea Constantinopolului de către otomani, în 1453, este disponibilă pe Netflix).

 

Însă actrița a așteptat probabil să termine cel mai recent proiect al său înainte să dea verde pentru comunicatul oficial. Pe 5 mai s-au terminat filmările (iar ultimul episod e programat pe 11 mai) pentru serialul „Fiica ambasadorului', în original „Sefirin Kızı', producție care nu numai că nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor producătorilor, dar a dat echipei și numeroase bătăi de cap. 

Asta pentru că actrița din rolul principal, Neslihan Atagül, adică Nihan din „Dragoste infinită', s-a retras definitiv la începutul anului din cauza unor probleme de sănătate. Atunci când Neslihan s-a retras, Tuba Büyüküstün a acceptat rapid să intre în proiect, salvând practic serialul de la un sfârșit brusc – presa turcă scrie că actrița a acționat așa din prietenie pentru echipa serialului, dar și pentru Engin Akyürek (cei doi au jucat împreună cu mare succes în trecut, în „Dragoste de contrabandă').

 

Noul serial pentru Netflix al lui Tuba Büyüküstün este produs de compania OGM Pictures, scenariul va fi semnat de Nuran Evren Şit („Răzbunare', „Patria mea ești tu'), iar regia va aparține lui Burcu Alptekin („Regina nopții', „Ultimul protector al orașului', „Atiye'). Singurul detaliu legat de povestea în sine este că în prim-plan vor fi trei femei, dar ce actrițe vor fi colegele Tubei, asta încă nu a fost anunțat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare