; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste alb negru

Trustul Pro a mai cumpărat un serial turcesc, „Siyah Beyaz Aşk”. Când va fi difuzat

28 October 2019

În afară de serialul „Kuzgun' („Corbul'), cu Burcu Biricik şi Barış Arduç în rolurile principale, trustul Pro a mai achiziţionat o producţie turcească nouă. Conform prensario.tv, aceasta se numeşte „Siyah Beyaz Aşk' („Black and White Love'/ „Dragoste în alb-negru') şi va ajunge pe micile ecrane din România în martie 2020, cel mai probabil la Pro 2. 

Protagonistul serialului „Siyah Beyaz Aşk' este Ibrahim Çelikkol (pe care îl ştiţi din „Iertarea', „Iffet' şi „Vieţi la rărcruce'). Acesta îi dă replica actriţei Birce Akalay, cunoscută la noi din „Intrigi și seducție' şi „Asi. Împotriva destinului'. Producţia, difuzată în ţara de origine în 2017-2018, prezintă, de-a lungul celor 32 de episoade, povestea de iubire dintre doi oameni foarte diferiţi. Ibrahim este Ferhat, un bărbat lipsit de scrupule, cu un trecut întunecat, care execută toate treburile murdare ale unchiului său. Acesta se îndrăgosteşte de Asli (Birce), o doctoriţă frumoasă şi bună la suflet, mereu la dispoziţia pacienţilor săi. 

Toamna acesta, Birce Akalay va fi văzută în serialul „Babil' (pe o platformă online turcească, alături de Halit Ergenç), în timp ce Ibrahim a început pregătirile pentru un serial nou, „Evim'/ „Casa mea', în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir („Camera 309'). Cât priveşte viaţa privată, Ibrahim va deveni pentru prima oară tată în câteva luni, soţia sa, arhitecta Mihre Mutlu, fiind însărcinată cu un băieţel. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare