; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

52491598_802685296760567_1980847511144759296_n

Trustul Pro a cumpărat serialul turcesc „Kuzgun”, cu Barış Arduç în rolul principal

22 October 2019

Trustul Pro a achiziţionat cea mai recentă producţie a companiei Ay Yapim (cea care a realizat „Dragoste infinită'), serialul „Kuzgun' („Corbul') , cu Burcu Biricik şi Barış Arduç în rolurile principale, anunţă worldscreen.com. Cel mai probabil, serialul va fi difuzat de Pro 2 iarna aceasta. Până atunci însă, din 27 octombrie, o veţi putea vedea pe Burcu într-o altă producţie, „În numele fericirii' („Hayat Sarkisi'), la Pro Gold, de luni până vineri de la 18.30. 

Serialul „Kuzgun' are 21 de episoade şi s-a terminat în Turcia, unde a fost difuzat de Star TV, pe 16 octombrie. „Kuzgun' spune povestea personajului cu acelaşi nume, un bărbat care a suferit mult în copilărie din cauza unor traficanţi de droguri, care l-au băgat pe tatăl său la închisoare. La maturitate Kuzgun plănuieşte să se răzbune pe cei care i-au făcut rău familiei sale şi începe cu Dila (Burcu Biricik), fiica celui mare rival al său, Rifat (Levent Ülgen). Kuzgun se angajează ca bodyguardul Dilei, o femeie onestă şi cu principii solide, ascuzându-i adevărata sa identitate, însă cu timpul ajunge să se îndrăgostească de ea. 

Pe Barış Arduç, unul dintre cei mai sexy actori ai Turciei, l-aţi mai văzut la noi în „Preţul dragostei' şi „Îngeri şi nobili'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare