Homepage  / Televiziune

Trustul Clever a lansat un nou post TV, Prima History, pentru pasionații de istorie

Trustul Clever a lansat un nou post TV, Prima History, pentru pasionații de istorie

de Alina Stoicescu,

Trustul Clever a lansat un nou post TV. Este vorba despre Prima History, un canal de televiziune pentru pasionații de istorie. Din grila de programe, nu vor lipsi filmele artistice, cele mai valoroase documentare românești cu subiect istoric, dar nici emisiunile de tip magazin sau dezbaterile. 

Trustul Clever a lansat Prima History 

„Istoria este cea dintâi carte a unei naţii”, spunea marele Nicolae Bălcescu, subliniind importanța cunoașterii istoriei în formarea unei conștiințe de neam. Realitatea în care trăim ne arată, mai mult ca oricând, că în jurul nostru, clipă de clipă, se scrie istoria. Națională și universală.  

În acest context geopolitic delicat, Grupul Clever a lansat un nou produs media, Prima History, un canal de televiziune care le  propune telespectatorilor să privească istoria într-un mod lucid pentru că numai cine cunoaște bine trecutul, poate înțelege prezentul și să acționeze în consecință pentru elaborarea unui viitor în siguranță. 

Ce vedem pe Prima History 

Postul de televiziune se vede deja pe rețelele de cablu din România iar din grila de programe a Prima History nu vor lipsi filmele artistice, cele mai valoroase documentare românești cu subiect istoric, dar nici emisiunile de tip magazin sau dezbaterile la care vor participa specialiști din domeniu, profesori universitari și academicieni.  

Departe de tonul isteric al talk-show-urilor care populează spațiul public în care cel care țipă mai tare crede că are mai multă dreptate, Prima History vrea să readucă în prim plan tonul academic și dezbaterea de idei. Vom antrena în demersul editorial redactori de la publicații de specialitate, dar și profesori de la Facultățile de Istorie din cadrul celor mai importante universități din țară. Avem colaborări cu cei mai importanți producători de film documentar din Romania”, spune Adrian Bucă, manager de proiect Prima History. 

Ce canale de televiziune cuprinde Grupul Clever 

Grupul Clever este unul dintre cei mai mari jucători din piața media, cu un  portofoliul ce cuprinde 14 canale de televiziune  (PRIMA TV, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA TV 4 K,  PRIMA NEWS, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA COMEDY, PRIMA HISTORY),  8 site-uri (servuscluj.ro, primasport.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, cinemaraton.ro, primanews.ro, medikatv.ro) și o platformă media de video streaming (primaplay.ro) 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton