; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Vunk şi Antonia scot un videoclip împreună

27 October 2011

Colaborarea dintre trupa Vunk şi frumoasa cântăreaţă Antonia s-a născut la Premiile Muzicale Româneşti de anul acesta, unde au cântat împreună piesa Pleacă!'. Ulterior, cei de la Vunk au hotărât să relanseze single-ul lor Pleacă!', de data aceasta alături de Antonia.

Mai mult decât atât, Cornel Ilie, Antonia şi echipa de producţie au decis să ducă şi mai departe cel mai apreciat şi comentat duet de la RMA 2011', asa cum s-a scris pe numeroase site-uri, aceştia punând cap la cap scenariul viitorului videoclip al piesei Pleacă!'.

Clipul noului single va fi filmat săptămâna viitoare, lansarea lui urmând să aibă loc la jumătatea lunii noiembrie.

La cât de populară a devenit piesa şi într-un timp atât de scurt, trebuie să facem un videoclip care să surprindă la fel de mult şi care să se ridice la nivelul aşteptărilor publicului. Avem un scenariu în care se va regăsi oricine şi care va sublinia ideea că în alegerile pe care le facem, de cele mai multe ori ar trebui să ne ascultăm instinctul, vocea' aceea din interiorul nostru. Tot ce pot să spun acum este că va ieşi un clip suprarealist, în care şi eu şi Antonia ne vom căuta până niciunul dintre noi n-o să mai poată pleca… din povestea videoclipului', a spus Cornel Ilie.

Ascultaţi aici piesa Pleacă!' cântată de Vunk feat. Antonia:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare