; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vunk Filmare Craciun 71

Trupa Vunk are un cadou de Crăciun pentru fani: un scurtmetraj emoţionant

19 December 2013

Doar o iarnă de adio' se numeşte filmul pe care Vunk îl lansează astăzi ca parte a mesajului pe care trupa vrea să-l trimită fanilor lor de Sărbători.

Trupa şi-a invitat fanii să le spuna care sunt oamenii, lucrurile, stările care le vor lipsi de aceste Sărbători şi a realizat un colaj. În film, un scurtmetraj de 4 minute, apare un brad care este împodobit doar pe jumătate, cealaltă jumătate fiind completată de globurile pe care chiar fanii îşi scriu singuri mesajele de dor la invitaţia membrilor trupei.

“Filmarea asta este una dintre cele mai de suflet pentru mine şi pentru băietii din trupă. Şi asta pentru că mulţi dintre fanii noştri s-au deschis în faţa noastră, şi-au pus sufletul “pe tavă” şi au împărtăşit cu noi dorul lor. Am primit aproape 150 de mailuri şi le-am citit pe toate”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Filmul începe cu mesajul “Fiecare dintre noi este lipsa cuiva” şi se încheie cu “Golul din suflet poate fi luminat de cine nu te-aştepti. Iubeşte lumea. Crăciun fericit!'.

Scurtmetrajul are drept coloană sonoră o versiune adaptată a hitului VUNK, Doar o noapte de adio', lansat în 2002 pe albumul În haine noi'.

Filmul poate fi vizionat aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare