; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VUNK_POLIVALENTA_online

Trupa Vunk a creat un oraș virtual, Orașul Minunilor

25 August 2014

VUNK a creat, sub anonimat, un oraș virtual care a depășit 10.000 de locuitori. Totul a început în urmă cu două luni, cu zeci de ași de pică pe care bucureștenii i-au putut descoperi în locuri de poveste, a continuat cu restaurarea prin desen a unor obiective simbol ale României, cu fapte caritabile și campanii educaționale făcute sub anonimat absolut.

Vunk în Orașul Minunilor' este numele show-ului pe care trupa l-a anunțat pentru 3 octombrie la Sala Polivalentă, show al cărui afiș îi infătișează pe Cornel Ilie și pe colegii lui drept super eroi asemeni celor din benzi desenate.

VUNK_POLIVALENTA_online

În toamna trecută, toți cei care au fost la concertul nostru spuneau că nu-și imaginează cum am putea să-l depășim că emoție și spectaculozitate cu următorul. Cu o lună și jumătate înainte de concertul din acest an, sunt sigur că pe 3 octombrie va fi mai mult decât a făcut orice artist român în vreun concert.Ne facem văzuți și auziți cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Va fi o inovație mondială din punct de vedere al proiecțiilor video și va fi primul concert din România cu sunet surround, ca la cinema. Cei care vor fi acolo vor face parte dintr-o poveste și vor spune povestea mai departe mult timp de-atunci încolo. Va fi odată ca niciodată. O singură dată, pe 3 octombrie', a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Până la concert, puteți asculta aici Vunk – Curat':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare