; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Taxi continuă actele caritabile

13 July 2011

Dan Teodorescu şi colegii săi de la grupul Taxi au susţinut sâmbătă, 9 iulie, în clubul Jukebox Venue din Bucureşti, un concert caritabil pentru un băieţel în vârstă de şapte ani pe nume Călin Ungureanu. Acesta suferă de autism şi are o malformaţie cardiacă, care se manifestă printr-o lipsă de oxigen la nivelul întregului organism şi din cauza căreia are nevoie urgent de o operaţie foarte costisitoare.

 

Alături de Taxi, pe scena Jukebox au urcat băieţii de la Compania 7' şi DAX, the Man With the Sax. Părinţii lui Călin Ungureanu au contactat trupa Taxi, cerându-i ajutorul în strângerea de fonduri şi în sensibilizarea opiniei publice. În urma concertului din 9 iulie, au fost strânşi 2.000 de lei, care au fost donaţi familiei lui Călin. Donaţiile se pot face în continuare în conturile deschise pe numele tatălui, Daniel Ungureanu.

 

Nu este prima oară când membrii trupei Taxi susţin un concert caritabil. În 2010, la Fratelli, în Bucureşti ei eu cântat alături de Sarmalele reci pentru bolnavii cu scleroză multiplă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare