; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

943A2085

Taxi a sărbătorit 15 ani de existenţă cu un spectacol maraton

20 March 2014

Luni, 17 martie, la Sala Palatului, Taxi a aniversat 15 ani, împreună cu 4000 de prieteni. Spectacolul a durat 4 ore, fiind urmat de o sesiune de autografe de o oră.

„Taxi – 15 ani' a fost un spectacol conceput de Dan Teodorescu, în stilul binecunoscut: autoironie, umor, multă muzică, invitați de marcă. Seara a fost deschisă de fanfara Brass Orchestra, care a dezvăluit tonul festiv-ironic al spectacolului. Membrii trupei Taxi au avut o primă apariție în scenă într-o ipostază inedită: dansând.

Pe parcursul serii s-au succedat în scenă invitații care au „apostrofat' trupa pentru „greșelile' făcute de-a lungul timpului. Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac (împreună cu grupul de copii „Do Re Mi'), Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Horațiu Mălăele,Victor Rebengiuc și Corul Naţional de Cameră Madrigal au fost părtași la ideea de a face un concert aniversar cu multe zâmbete, un spectacol maraton în care glumele la adresa trupei Taxi s-au îmbinat cu piesele binecunoscute ale acesteia.

Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor, Darius Neagu și Dan Teodorescu au avut un repertoriu de 25 de piese, plus alte 5 la bis.

[Not a valid template]

Teodorescu s-a autodeclarat „solistul celebru al unei trupe celebre', pentru că a auzit pe stradă „uite-l pe-ăla de la ăia!'. Chiar dacă întreg conceptul spectacolului s-a bazat pe umor și autoironie, nu au lipsit emoțiile. Momentul în care cei 4000 de spectatori au cântat „La mulți ani' i-a impresionat vizibil pe cei șapte membri ai trupei.

Ne-am încărcat cu energie cât pentru un an. Am primit de la public mai mult decât am fi putut visa. Datorită oamenilor pe care nu-i cunoaștem, dar care ne ascultă muzica, ne cumpără albumele, vin la concerte, ne susțin și ne ajută să credem în ceea ce facem, am ajuns aici, după 15 ani. Le mulțumim!' – a declarat Dan Teodorescu după spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani'.

[Not a valid template]

Foto credit: Mircius Aecrim

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare