; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Take That a dat o petrecere de 475 de mii de euro

17 February 2011

Take ThatDupă ce s-au impus la categoria „cel mai bun grup britanic' la BRIT Awards 2011 (cele mai importante premii din industria muzicală britanică), cântăreţii de la Take That au decis să sărbătorească cu stil, anunţă female first.co.uk.

Fiecare membru Take That – Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange, Howard Donald şi Robbie Williams – a contribuit cu câte 95 de mii de euro, pentru a plăti costurile petrecerii organizate la Hotelul Savoy din Londra.

O sursă a spus: „Băieţii de la Take That erau de neoprit şi au vrut să sărbătorească cu stil. Aceasta a fost cea mai importantă noapte din cariera lor – prima dată când au câştigat la această categorie după patru nominalizări'.

„A fost ideea lui Mark (n.r. – Owen), iar băieţii au vrut să le mulţumească partenerilor de la casa de producţie şi amicilor lor'.

„S-au hotărât în privinţa sumei şi n-au mai stat pe gânduri. Nevestele şi iubitele lor nu vor fi prea mulţumite când vor primi înştiinţarea de la bancă, dar a fost o noapte incredibilă', a completat sursa

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare