; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Simplu face show la “Serviciul Român de Comedie”

15 April 2011

simplu-serviciul-roman-de-comedieDuminică, 17 aprilie la Pro TV, Serviciul Roman de Comedie' pregăteşte o ediţie de Florii, care debutează cu o apariţie surprinzătoare a băieţilor de la Simplu. Cu un look complet schimbat, aceştia vin în faţa lui Toni Grecu, Jojo şi C.V. Tudor (Dragos Stoica) cu un număr impresionant de dans. Întruchipând trupa pensionarilor Turbo, aceştia prezintă un număr de dans medicinal, care se bazează pe sărăcie şi lipsuri.

Invitaţii speciali ai emisiunii, Simplu cu Smiley şi Alex Velea, vor vorbi şi despre lansarea din 29 aprilie a filmului Naşa' şi vor cânta şi dansa pe coloana sonoră a acestei producţii. 

Tot de Florii, la Serviciul Român de Comedie', telespectatorii se întâlnesc şi Lucian Bute (Iulian Postelnicu) şi Elena Udrea (Andreea Doinea), care vor vorbi despre box şi lupta politică. Mai mult, Elena Udrea va face piaţa de Florii şi va sta de vorbă cu ţăranii, care îi oferă cartofi Versace, legume D&G şi fructe Hugo Boss. La final apare şi Marian Vanghelie (Dragoş Stoioca), iar între cei doi are loc o… idilă politică: Vaghelie îi cântă Elenei piesa trupei Taxi Cele două cuvinte' în varianta Serviciului Român de Comedie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare