; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa ONE

Trupa ONE a lansat videoclipul “Superstare”

05 August 2014

După ce au lansat trei single-uri, Un nou început', Till The End of Time' și Run for Love' şi un album, Aprinde un vis', Criss şi Vlad, cei doi membri ai trupei ONE, promovează, în prezent, piesa Superstare', care beneficiază şi de un videoclip.

Cei doi îndrăgostiţi au filmat videoclipul în timpul celei mai recente vacanţe în Grecia, unde timp de 15 zile au făcut plajă, s-au relaxat la piscină, au înnotat, au fost la shopping şi au vizitat multe monumente istorice.

Filmările au avut loc la Acropole, la lacul Marathon, unde este şi singurul baraj de marmură din lume, la Schinias, o plajă rezervaţie naturală, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa, unde au făcut şi shopping şi într-un trip off-road.

[Not a valid template]

A fost o vacanţă în care ne-am simţit minunat, în care am învăţat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multă muzică, am citit, ne-am odihnit, am mâncat cele mai delicioase mâncăruri greceşti şi ne-au făcut prieteni noi', au povestit foştii membrii ai trupei LaLa Band.

Nu a fost genul de vacanţă de mers în cluburi, ci ne-am dorit să ne îmbogăţim experienţa personală cu informaţii noi şi valoroase, care să ne hrănească spiritual şi intelectual şi după vacanţă. În plus, este prima dată când m-am bronzat. Nu am stat niciodată la plajă până acum şi sunt foarte încântată de noua nuanţă a pielii mele', a mai zis Criss.

Vedeţi aici videoclipul Superstare':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare