; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noaptea Tarziu 1

Trupa „Noaptea târziu” este invitată la „În puii mei!”

11 March 2016

Supercomedia revine din 16 martie, de la 20.30, la Antena 1. Cele mai vizibile personaje ale momentului se reîntorc pe micile ecrane pentru un nou sezon al show-ului „În puii mei!', sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!'. În fiecare seară de miercuri, telespectatorii sunt aşteptaţi din nou la o porţie sănătoasă de râs alături de îndrăgitele personaje ale emisiunii, dar şi de o serie de personaje noi, cu poveşti cel puţin la fel de savuroase şi amuzante ca cele din sezoanele anterioare.

Noaptea Tarziu

Muzica şi umorul fac din nou casă bună la „În puii mei!', printre invitaţii primei ediţii numărându-se băieţii de la „Noaptea târziu', trupa care a cucerit România cu parodiile lor.

„Îl urmăream de mult pe Mihai Bendeac, ne place ce face, iar în momentul în care ne-au propus să venim în emisiune, nu am stat pe gânduri. Peste 90% din ceea ce facem noi sunt coveruri, însă pentru emisiune am pregătit şi piese proprii', au povestit băieţii, care au mărturisit şi modul în care lucrează ei: „nu poţi să îi comanzi creativităţii sau inspiraţiei, să vină când vrei tu. Poate dura de la 20 de minute, până la câteva zile. Depinde de moment, de stare, de dramul ăla de noroc când te loveşte inspiraţia'.

Savuros, spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!' este de neegalat, aşa cum sunt şi actorii care fac posibil acest show, situaţiile pe care le creează sau chiar situaţiile comice pe care însăşi realitatea de zi cu zi le oferă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare