; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Barbara Isasi 3 Credit foto Seby Ionescu

Trupa Mandinga are o nouă vocalistă: Barbara Isasi, din Spania

14 March 2016

Primăvara a venit cu schimbări în trupa Mandinga, căci Elena Ionescu, vocea grupului timp de zece ani, a ales să continue cariera muzicală pe un drum separat. De acum înainte, Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Aceasta este Barbara Isasi, o tânără în vârstă de 27 de ani care a participat în anul 2013 la Vocea Spaniei'. Noile piese cântate de cei de la Manginga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B, cu influențe latino.

Barbara Isasi

Barbara Isasi

Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi zece ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu', a explicat Chupi, unul dintre fondatorii grupului.

Barbara Isasi

Barbara Isasi

Cei de la Mandinga au rămas în relații bune cu Elena, despărţirea fiind una amiabilă. A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic', a spus Elena.

Mandinga Credit foto Seby Ionescu

Mandinga

Despre noua membră a trupei Mandinga, Omar Secada a declarat: Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe'.

Barbara Isasi

Barbara Isasi

„Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului', a declarat la rândul ei, Barbara cântăreaţa spaniolă.

Mandinga

Mandinga

Noua formulă a trupei Mandinga este acum: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și, de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompetă.

Foto: Seby Ionescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare