; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Hotel FM a plecat la Eurovision

04 May 2011

Delegaţia României a plecat deja în Germania, la Düsseldorf, pentru a participa la cea de-a 56-a ediţie a concursului Eurovision. Memebrii trupei Hotel FM, David, Gabriel şi Alex, vor avea, pentru semifinala din 12 mai, două repetiţii, în 4 şi în 8 mai, după care vor urma discuţiile tehnice şi o conferinţă de presă.

Programul băieţilor va mai cuprinde, în afară de aceste activităţi, întâlniri cu presa, cu fanii, participarea la câteva programe sociale, precum şi câteva reprezentaţii pe care Hotel FM le va susţine la Düsseldorf în faţa publicului larg şi a presei. În plus, se doreşte organizarea unei întâlniri a artiştilor noştri cu românii care trăiesc în zona oraşelor Düsseldorf şi Köln.

Cu toate că România va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, telespectatorii vor putea urmări la TVR 1 toate cele trei competiţii, transmise în direct, pe 10, 12 şi 14 mai, începând cu ora 22.00.

Marea favorită a acestei ediţii Eurovision este turpa britanică Blue, care va interpreta piesa I Can'. Hotel FM va încerca să treacă de semifinală şi să ajungă în finala din 14 mai cu melodia Change'.

Ascultaţi aici piesa României la Eurovision 2011:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare