; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Holograf a lansat noul single, “Dacă noi ne iubim”. Îți place?

17 October 2012

După succesul pe care l-au avut cu piesa Cât de departe', cei de la Holograf au lansat Dacă noi ne iubim', un nou extras de pe albumul Love Affair'.

Prezenţi în studioul Europa FM alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, Mugurel Vrabete şi Edi Petroşel au vorbit despre feedback-ul pozitiv de care se bucura deja noua piesă în mediul online, despre viitorul videoclip pe care-l vor filma, dar şi despre starea de sănătate a lui Dan Bittman, care se simte bine, aflându-se acum acasă, într-o perioadă de repaos.

Dan a avut o problema medicală. Toţi am rămas puţin surprinşi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenţie chirurgicală la Viena. Vrem să vă spunem că marea problema a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte. Însă, până la urmă, decizia a aparţinut grupului împotriva solistului', au spus cei doi membri ai trupei Holograf.

Concertele Holograf, care ar fi trebuit să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, vor fi reprogramate la începutul anului viitor.

Ascultaţi piesa Dacă noi ne iubim':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare